10/12/2021

MILOJKO ILIBAŠIĆ - POSLJEDNJI POZDRAV


Poštovane Prijateljice i Prijatelji!

Jutros sam primio poruku da je 09.12.2021. u 66-oj godini života iznenada preminuo naš dragi


MILOJKO ILIBAŠIĆ

(1955 - 2021)

koji je živio u Zagrebu.

Sahrana će se obaviti u PONEDJELJAK, 13.12.2021. u 13:00 sati na mjesnom groblju u KAPELNI, uz pridržavanje propisanih mjera sigurnosti radi korone pa se mole svi koji misle prisustvovati ispraćaju da ih se pridržavaju.

Neka mu je laka zemlja, vječna slava i hvala!

Cijeloj obitelji, rodbini i prijateljima izražavamo našu duboku sućut zbog ovog tužnog događaja.

Njegove Kapelčanke, Kapelčani, Prijateljice, Prijatelji FB profila Kapelna u našem srcu i Bloga Kapelna u mom (našem) srcu! te prijatelji i poznanici iz okolnih mjesta.










FOTOGRAFIJE SA SAHRANE

Kapelna_13.12.2021.  13:00 sati




























08.01.2022.



Kapelna U Našem Srcu

Poštovane Prijateljice i Prijatelji Fb profila Kapelne, maloprije me nazvao Dalibor Dado Dakić i u razgovoru s njim, pored ostalog, me on upita znam li da je preminula i gospođa Marija Haskic s kojom je živio naš Milojko Ilibasic? Znao sam da je bila bolesna, isto kao i Milojko, da su oboje imali koronu, no nisam znao da je preminula....kroz messenger sam kontaktirao Jelena Ilibašić i upitao je može li nam dati nekoliko informacija o tome i povratno sam dobio njen potvrdni odgovor, da je gospođa Marija preminula u bolnici u srijedu, 05.01.2022. Da joj se razvila upala pluća od korone, da je dugo bila u bolnici (četiri tjedna) na infuziji te da je jako oslabila. Po njenoj želji, bit će kremirana u Krematoriju, a sahrane neće biti osim ispraćaja urne. Eto, tako, kaže Jelena, nažalost završila se priča o dva života, blisko jedan za drugim. Milojko je inače, preminuo od krvnog ugruška koji mu je zaustavio srce, a isto tako je bio u bolnici od korone. Neka im je laka zemlja, vječna slava i hvala. Ostade prazna, uređena kuća i zeleno dvorište i vrt u njihovoj i našoj Kapelni.

12.01.2022.



Nema komentara:

Objavi komentar