19/08/2019

H V A L A !


Poštovane Prijateljice i Prijatelji!

S osobitim zadovoljstvom i ponosom, želim Vam se i ove godine zahvaliti za poneke Vaše čestitke upućene povodom mog rođendana, koji sam "davno prestao obilježavati" kako to obično čine mladi. Veselo, u društvu, uz muziku, dobru i umjerenu kapljicu, ražanj, peku, roštilj ili gradele, s dragim prijateljicama i prijateljima, s pravim ljudima za koje uvijek postoji dio srca koji ih prati u svim našim/njihovim veseljima i/ili teškoćama. I uz iskreni, prijateljski, topli, obični, ljudski stisak ruke ili zagrljaj! To su moji moralni kriteriji koji me vode kroz cijeli život i od kojih nisam nikad odstupio.

Zadovoljstvo mi je pogledati unatrag i vidjeti da nas je na ovom profilu, od osnivanja, 519 Prijateljica i Prijatelja i na Blogu Kapelne 99766 posjeta iz cijelog svijeta. Bilo bi ih još i više da sam prihvaćao sve zahtjeve koji su nam upućivani, a koji nisu ispunjavali barem osnovne utvrđene kriterije FB profila i Bloga. 

Nisam siguran ni da Kapelna danas ima više stanovnika?

Trudim(o) se dati u potpunosti sebe u razvijanju prijateljskih odnosa, drugarstva, ljudskosti, solidarnosti, međusobnog poštovanja, uvažavanja, tolerancije, pozitivnog razmišljanja, konstruktivne kritike, šale, zadirkivanja, kako bi od FB profila i Bloga Kapelne (i Vaših Kapelni) stvorili mjesto za druženje, neovisno o tome gdje se trenutno ili za stalno nalazili. Koliko uspijevam(o) u tome, ocijenite sami.

I dalje ću nastojati osobno da pružam svoj maksimum u unaprjeđenju postova i priloga koje objavljujemo i/ili razmjenjujemo, njegujući i razvijajući tradiciju prijateljstva i dobrosusjedskih odnosa Kapelne, okolnih sela i mjesta.

Hvala Vam na pomoći, suradnji, timskom radu, inicijativnosti, želji da nam bude ugodno druženje na mjestima koja su nam prirasla srcima. Još malo više pomoći, od onih koji se NIKAD do sada nisu javili, pitali, komentirali, kritizirali, predlagali, lajkali, objavljivali i sl., a vode se godinama kao naši Prijatelji, bilo bi rado, i s veseljem, prihvaćeno. 

Srdačno Vas sve pozdravljam,

Vaš
zgmomo


FB profil Kapelna u našem srcu
Blog Kapelna u mom(našem)srcu!









Nema komentara:

Objavi komentar