21/08/2018

IZ ALBUMA PRIJATELJA KAPELNE - DANIJELA STOJADINOVIĆA



IZ ALBUMA PRIJATELJA KAPELNE - DANIJELA STOJADINOVIĆA


teh obrada_zgmomo

U ribara mokre gaće, za večeru ... znaju šta će! Kapelna_24082018_snimili i pecali_Danijel Stojadinović i Liberto Đakovac 












Kapelna_21082018_snimio_Danijel Stojadinović 

Neke nove mlade generacije, a zabava na sličan način i istim mjestima! Kapelna i okolna mjesta živjet će vječno! 
Samo naprijed, sadašnjost i budućnost je vaša! 
Čuvajte i njegujte Kapelnu i okolna mjesta i za buduće generacije! Hvala! 



Kapelna U Našem Srcu Joj, ovako smo se i mi kupali, i skakali na glavu, bombe, laste, tumbe, na stomak, svakako, 
a naše cure u "ladu" to gledale i kombinirale, 'ko će s kojim navečer fantova u "Školskom". Joj ljepote! Dajem sedam dana mora za pola sata ovakvog kupanja u našoj Karašici! 











Kapelna_20092018_snimio_Danijel Stojadinović 







Kapelački "spašnik" i Karašica_Kapelna_11092018_snimio_Danijel Stojadinović 

Kapelna U Našem Srcu Ha, kada ste posljednji put bili na kapelačkom spašniku? Kada ste na njemu čuvali "kapelačko blago", pekli slaninu sa društvom, mazali kru' sa masti i posipali ga crvenom paprikom, natjeravali nestašne primjerke "blaga" po beskrajnim prostranstvima "kapelačke, kaubojske, farmerske prerije". Nastavak bi bio...i čekali da iz šume navale Indijanci na konjima uz ratnički poklič!!! A ne, vidi se da sam volio "kaubojske" filmove....Ili, vukli pređu po karašičkim brzacima, tu malo dalje iza zavoja na slici rukom vatali klenove (naš Miodrag Plavšić je to najbolje radio!)...Išli u staru Karašicu i čupali rukom somove iz benta! Ili produžili dalje po lijepe, zrele, jabuke i kruške...Ili zašli u šumu po "varganje"...Joj, u'vati me nostalgijaaaaaaaa!!! Vraćam film ovog trenutka i uživam u svakoj sekundi njegovog trajanja! 

MOJA, NAŠA, DRAGA, NAJDRAŽA, KAPELNA I KARAŠICA! 





Kapelna U Našem Srcu Ako me sjećanje, uz sada zatvorene oči, ne vara, iako duuuugoooo, duuugooo, nisam bio tamo, ove slike su sigurno snimljene ovdje gdje sam označio na karti? Jesam li u pravu? Pitam, Danijel Stojadinović!!!Hvala Ti! 



Nema komentara:

Objavi komentar