18/02/2018

S KAPELAČKIH SKALINA I KORZA


S KAPELAČKIH SKALINA I KORZA

napisao, snimio, teh. obrada_zgmomo

Veliki i poznati gradovi imaju svoje trgove, fontane, korza, skaline...Imaju puno toga i svega! Što naša Kapelna nikada nije imala, nema i na žalost, vjerovatno, neće nikada ni imati! 

Ali naša Kapelna 

IMA DUŠU, PRISNOST, MJESTO ZA POPRIČATI O SVEMU I SVAČEMU (SVAKOME), OKRIJEPITI SE, 

ZA RAZLIKU od prethodno spomenutih gradova...Na svojim kapelačkim "skalinama kod doma, na svom trgu, bez fontana, bez blicanja fotoaparata i kamera"! 

I to je nešto, tamo gdje nema od infrastrukture NIŠTA. Osim jedne male trgovine, s najljepšim osmjehom i najtoplijom srdačnošću prodavačice koja u njoj radi i koja nas uvijek dočekuje sve s radošću. Naša Ivana!!! 

E, pa sad, imam tu privilegiju i čast, da na našem FB profilu i Blogu ustanovim novi Album s navedenim naslovom u kojemu ćete, poštujući privatnost svakog od nas, moći objavljivati trenutke kada se sastajemo (sastajete) tamo. Da malo sjednemo, osvježimo se, isplaniramo aktivnosti toga dana, vidimo koju lijepu Kapelčanku ili cure iz okolnih mjesta kada dolaze u trgovinu... 

Obično, uvijek ima tamo nekoga željnog ili žednog! U prolazu, za stalno, danonoćno i večernje, uz mjesec! 

Lijepo je sjesti tamo i biti u VAŠEM DRUŠTVU PRIJATELJI NAŠI! 

I to je, 

PUNO, NAJVIŠE, NAJLJUDSKIJE! 
IMATI DUŠU I OSJEĆAJ ZA LJUDE I DRUŽENJA! 

DAJEM(O) SVE SVJETSKE GRADOVE I TRGOVE ZA TO MALO SELO U KOJEM NEMA NIČEGA KAO U NJIMA, A IMA SVEGA, ČEGA U NJIMA SIGURNO NEMA!  

Uživajte Prijatelji naši! 

Vaš zgmomo


KAPELNA_04032018_snimila_Ivana Ronta Ex Crnčan 








Kapelna_18022018_snimila_Ivana Ronta Ex Crnčan 





























Nema komentara:

Objavi komentar