18/09/2017

NK KAPELNA - NA I OKO TRAVNJAKA


NK KAPELNA - NA I OKO TRAVNJAKA

Oni koji redovno odlaze na nogometno igralište u Kapelni imaju za to više motiva! 

Naravno, prvi je da se trenira, igra i gleda nogomet! No, pored toga, na ovo "sveto" mjesto dolazi se i na zabave, roštiljanje, okretanje ražnja, kuhanje fiša i čobanca na drugarskim zabavama, popiti koji hladan sok kada su velike vrućine ili topli čaj kada su jake zime, prošetati s curom ili dečkom s prometne ceste u mrak kada nije rosa....Ma, znate(znamo) mi što sve mladi u tim godinama najviše vole. 

No, ima i onih mladih i vrijednih, koji svakodnevno na igralištu rade kako bi na njemu i oko njega bilo sve tip-top. Ma, te vrijedne ruke napravile su od nekadašnje zapuštene livade i kukuruzišta pravi "zeleni perzijski tepih" koji bi mogao biti uzor i mnogim daleko poznatijim, bogatijim klubovima, napravili klupske prostorije, pečenjaru, ograde, mreže ....Red je da otvorim i posebno mjesto, album, na FB profilu i blogu Kapelne za sve one koji svojim nesebičnim radom i zalaganjem doprinose da to bude tako! 

Pa evo, prvih slika! 

E sad, znam da će možda biti prigovora i od drugih? Zašto baš prvi on, a ne ja, mi...? Zašto nisu objavljene slike kada su se radili obimniji radovi, kada nas je sudjelovalo u njima više? 

E, eto nisu, jer ih niste poslali! Ali obećavam da ću ih od sada uvijek objaviti (ako i kada budete mi ih poslali) i pohvaliti sve koji sudjeluju u tim i sličnim radnim aktivnostima kako bi naša Kapelna imala pravi, uzorni, uredni i zeleni travnjak i stadion. Pogledajte samo ovo zelenilo! Ovaj zeleni perzijaner! 

Vaš zgmomo 

NK KAPELNA - NA I OKO TRAVNJAKA
Kapelna_23092017




Kosilicu vozi naš vrijedni Miroslav Bombaš Adašević
Bravo Prijatelju!




NK KAPELNA - NA I OKO TRAVNJAKA
Kapelna_16092017

Ivan Čabaj_kosi mi se, kosi....
ma gle, opet na nekom rozom stroju!



Iz prethodnih mjeseci.....













Nema komentara:

Objavi komentar