04/08/2021

DUŠAN DAMJANOVIĆ - POSLJEDNJI POZDRAV

 Poštovane Prijateljice i Prijatelji!

Sinoć sam, kasno, primio poruku da je kolima hitne pomoći prevezen u bolnicu u Našice, potom u Osijek, a danas, nažalost, i da je  preminuo naš dragi


(1959 - 2021)


koji je živio u Kapelni. Sahrana će se obaviti u  PETAK, 06.08.2021. u 13:00 sati na mjesnom groblju u KAPELNI uz pridržavanje propisanih mjera sigurnosti radi korone pa se mole svi koji misle prisustvovati ispraćaju da ih se pridržavaju.

Neka mu je laka zemlja, vječna slava i hvala!

Cijeloj obitelji, rodbini i prijateljima izražavamo našu duboku sućut zbog ovog tužnog događaja.

Njegove Kapelčanke, Kapelčani, Prijateljice, Prijatelji FB profila Kapelna u našem srcu i Bloga Kapelna u mom (našem) srcu! te prijatelji i poznanici iz okolnih mjesta.











U beskrajnoj tuzi, ne mogu da vjerujem, dok mi suze teku niz lice i radim ovu objavu, pitam ŽIVOT I NEKOGA "GORE", pa zar moraš baš njega! Sada! A bili smo više puta, i godina, pred susret Kapelčana, Tvoji gosti tri dana na obilježavanju dana Udruge žena, po ne znam koji put od kada je naš "Gero" zaklopio oči! Uvijek je u NJEGOVOM (GERINOM) I TVOM DOMU, za mene i brata, bilo "slobodnog mjesta" da nas s punim srcem, otvorenošću, skromnošću, veseljem, samozatajnošću "pred svijetom" što Ti dolazimo! Prijatelju naš, za mene i brata, si ostao NAŠ BRAT! Ma što pričali, ma što slušali, ma što.....nema Ti ravne! Ljudina, Čovjek, Prijatelj...Svi dosadašnji "glumci" ne mogu biti ni "statisti" u ŽIVOTNOJ PRIČI U KOJOJ SMO BILI I OSTALI.....ZAUVIJEK! Tvojim i Gerinim odlaskom, "odlazimo i mi, brat i ja" i klečeći PRED KAPELNOM, molimo ju za oproštaj što se više nećemo vidjeti! Zna ONA, da i bez toga OSTAJE U NAŠIM SRCIMA ZAUVIJEK! Neka Ti je Dule naš, velika hvala za sve što smo ZAJEDNO ŽIVJELI, ZA SVE ŠTO SMO ZAJEDNO DOŽIVJELI...Neka ti je laka kapelačka zemlja u humci pokraj Tvoga, i našega brata Milovana! Doći ćemo, ZAPALITI VAM SVIJEĆE UVIJEK NA VAŠIM VJEČNIM POČIVALIŠTIMA, OKRENUTI SE I VRATITI U NAŠ DOM BEZ ZADRŽAVANJA U SELU!


KAPELNA_06.08.2021. VIDEO ZAPISI S ISPRAĆAJA

snimio, teh. uredio i objavio_zgmomo






KAPELNA_06.08.2021. FOTOGRAFIJE S ISPRAĆAJA

snimio, teh. uredio i objavio_zgmomo




















































































Nema komentara:

Objavi komentar