04/07/2020

UDRUGA ŽENA "RUŽE" OPĆINE VILJEVO - Facebook stranica


UDRUGA ŽENA "RUŽE" OPĆINE VILJEVO - Facebook stranica 

DIVNO, PONOSNO, RADOSNO, S OSOBITIM ZADOVOLJSTVOM 

NAŠI PONOSI - UDRUGA ŽENA "RUŽE" OPĆINE VILJEVO 

Neka Vam je sa srećom i zadovoljstvom! Na ponos svih nas! Hvala Vam! 
UBI CONCORDIA IBI VICTORIA - Gdje je sloga tu je pobjeda! 



Kapelna U Našem Srcu 

Poštovane, 

drago mi je da ste, nakon osnivanja Udruge, uređenja i opremanja prostorija za rad i početno provedenih aktivnosti, eto, otvorile svoju Fb stranicu i samim tim, omogućile svojim izlaskom u javnost, da se prezentirate, pokažete što želite i što ste napravile za Kapelnu, svoja okolna sela, općinu Viljevo, širu društvenu zajednicu, i preko nje da pozovete sve druge žene, naravno i muškarce koji Vam se budu vrlo rado pridružili u Vašem radu i budućim aktivnostima, da dođu k Vama i uključe se u Vaš rad. 

Neizmjerno sam(smo) sretan, što se, i na ovaj način želite predstaviti svijetu, pokazujući da su Kapelna i okolna sela općine Viljevo mjesta u kojem žive vrijedni ljudi, i koji svojim trudom, radom i zalaganjem žele stvoriti još bolje uvjete za život svih, a naročito budućih generacija koje već odrastaju ili koje će se rađati. 

Želim(o) Vam sve najbolje u Vašem radu, i znajte da će Vam Facebook profil Kapelna u našem srcu, Blog Kapelna u mom (našem) srcu! uvijek biti uz Vas, biti Vam na raspolaganju i pomoći Vam i da ćemo na našim stranicama uvijek prezentirati sve one aktivnosti koje budete organizirale i provodile. 

Za početak, objavit ću(ćemo) slike sa svih onih aktivnosti koje ste provodile kroz proteklo vrijeme od osnivanja Udruge do objavljivanja Vaše FB stranice kronološlim redosljedom održavanja kako bi, na početku rada Vaše Fb stranice i svi drugi koji će Vam se pridruživati, mogli vidjeti što ste, kada i kao radile. Nakon ovoga, preuzet ćete same vođenje i uređivanje Fb stranice prema aktivnostima koje budete provodile. 











Nema komentara:

Objavi komentar