20/03/2017

UDRUGA ŽENA KAPELNE I OKOLNIH SELA - u osnivanju


UDRUGA ŽENA KAPELNE I OKOLNIH SELA
 u osnivanju 

Poštovane Prijateljice i Prijatelji FB profila i Bloga Kapelne! 

S osobitim zadovoljstvom otvaram novi Album na našim profilima i objavljujem ovaj POZIV za iskazivanje podrške u pokretanju inicijative za osnivanje Udruge žena Kapelne i okolnih sela! 
Potaknut njihovom inicijativom i molbom, otvaram Vam novo područje za provođenje zajedničkih aktivnosti u Kapelni i okolnim selima! Kad već imamo razne klubove-sportske, nogometne, ribičke, kudovske, pjevačke, pivopija, avanturističke, selfijevske i ine, zašto ne bi imali i Udrugu žena u našoj Kapelni. 
Zaslužile su naše žene da im se u ovoj inicijativi pruži puna podrška i osobno pridruživanje svakog od nas koji smo uvijek imali u srcu i duši našu Kapelnu, naša okolna sela, naša druženja, posjećivanja, zabave, kirvaje... 
Hajde da im pomognemo da osnuju Udrugu i da, sebi i nama, pruže nova zadovoljstva u ne prebogatim društvenim zbivanjima u našim selima. 

Pridružite se ovom POZIVU, lajkajte, komentirajte, predlažite, kritizirajte... 
S moje strane, obećavam, da ću pružiti punu podršku na FB profilu, Blogu i drugim aktivnostima koje zatražite od mene i s velikim zadovoljstvom ću sudjelovati u tome. 

Hajdemo zajedno na posao! Ovaj Album je sada Vaš i punite ga informacijama, tekstovima, mišljenjima, slikama, prilozima...Želim(o) Vam puni uspjeh u Vašim nastojanjima! 

teh. obrada, tekst poziva napisao_zgmomo



Nema komentara:

Objavi komentar