13/06/2016

2. ALBUM_PROLJEĆE/LJETO 2016. U VAŠIM MJESTIMA


2. ALBUM_PROLJEĆE/LJETO 2016. U VAŠIM MJESTIMA 
(snimljeno od 09.06.2016.) 

Poštovanje Prijateljice i Prijatelji Kapelne! 

Otvaram i ove, 2016. godine, već DRUGI album za Vaše fotografije. Prvi smo, Vašim vrijednim radom i slikanjem, napunili sa 168 prelijepih slika iz Vaših vrtova ili okruženja.

Prošle godine ste se iskazali brojnim snimljenim i objavljenim fotografijama znakova proljeća u Vašim mjestima, dvorištima, poljima, šumama, okruženju...Sve je prštalo od šarenila boja i raznolikog proljetnog izniklog cvijeća. Pogledajte to u objavljenim Albumima na ovom profilu.

Nastavljamo i dalje, iz proljeća u ljeto 2016.g. sa snimanjem svega onog što ste sami uredili u svom vrtu, avliji, pred kućom... ili onim što Vam se učini lijepim, a što je uredio netko drugi. 

Kada šetate Vašim mjestom i zapazite nekakav lijepi znak proljeća, aparat ili mobitel u ruke i ...škljoc! I eto lijepe slike Vašeg mjesta, dvorišta, vrta! A onda ju proslijedite na Vaš, ili profil naše Kapelne, a ja ju arhiviram u novootvoreni Album. I napišite gdje ste ju, i kada, snimilili kako bi te podatke mogao aplicirati na fotografiju! I to je to. Ništa lakše! A ostaje trajno zabilježeno! I lijepo!

Hvala Prijateljice i Prijatelji na zajedničkoj suradnji!

teh. obrada_zgmomo

Zagreb_28062016_snimio_zgmomo 





Donji Miholjac_20062016_snimio_Željko Drakulić 







Sunčani brijeg_13062016_snimio_zgmomo 












































Nema komentara:

Objavi komentar