23/08/2014

GLASANJE ZA NAJUREĐENIJU AVLIJU U KAPELNI U 2014.GODINI!


GLASANJE ZA NAJUREĐENIJU AVLIJU U KAPELNI U 2014.GODINI! 

31.08.2014.

Evo još jednom POPISA KANDIDATA za najuređeniju avliju (dvorište) u Kapelni u 2014.g. Pozivam sve one koji DO SADA NISU GLASALI da to učine najkasnije do ponoći kako bi mogli prebrojati glasove i dodijeliti priznanja. Glasati možete na način da u komentaru ispod ove slike upišete ...

Glasam za avliju..... (pa upisati ime i prezime) ili
Glasam za kandidata pod rednim brojem ....(pa upisati redni broj iz liste kanditata) ili 
Glasam za .....(pa upisati ime i prezime)

Bitno je glasati za konkretnog kandidata. Iz samih sviđanja(lajkova) ne možemo zaključiti kome ste ih dali. Hvala Vam u ime svih kandidata i u ime naše Kapelne! 

29.08.2014.

Poštovane Prijateljice i Prijatelji!

Ulazimo u finale glasanja za najuređeniju avliju (dvorište) u Kapelni u 2014.godini. Pred Vama je OSAM kandidata koji Vam prikazuju svojih ruku djela. Dajte im podršku svojim glasom, i makar su sve zavrijedile priznanje, dajte GLAS SVOJEM FAVORITU. Od ovog trenutka malo sam promijenio način glasanja pa možete dati svoj glas JEDNOKRATNO samo jednom kandidatu. Pozivam sve Vas koji to još niste napravili da glasate na opisani način. Makar na taj način dajte podršku i pokažite našim prijateljima da znamo cijeniti njihovo zalaganje i uživati zajedno s njima u lijepo uređenim kapelačkim (i ostalim) avlijama. Do ovog trenutka u izjednačenom vodstvu su kandidati: ILIJA OBRADOVIĆ I SLAVKO BRANKOVIĆ. Ostali kandidati su dobili manji broj glasova što ne znači da se poredak do kraja ne može izmijeniti.

Hvala na podršci i razumijevanju.

Vaš "zgmomo" 

23.08.2014.

IZABERIMO NAJBOLJE! 

Polako, ali neumitno, približava nam se kraj ljeta što je vidljivo i po sve žućim listovima na travi koji otpadaju s grana. Vegetacija će polako mijenjati svoje boje iz zelenih i šarenih u zlatno žute i smeđe. Približava se jesen. Lijepo godišnje doba po prekrasnim koloritima prirode. 

Privodimo kraju naš

NATJEČAJ ZA NAJUREĐENIJU AVLIJU U KAPELNI (I MJESTIMA U KOJIMA VI ŽIVITE) U 2014.G. 

Imamo sedam kandidata koji su Vam se sami, ili sam ih ja predstavio, s puno, puno, slika koje pokazuju sve ljepote njihovih avlija (dvorišta) u koje su uloženi sati i sati brižnog, marljivog, rada svih članova obitelji. Lijepo je sjesti u duboku hladovinu i držati bose noge na zelenom tepihu(travi), dok se na granama ptice bore tko će prije saviti svoje gnijezdo u tako lijepom ambijentu! Evo rekapitulacije prijavljenih sedam kandidata složenih po redosljedu (datumu) prijave na natječaj!

Od ovog trenutka otvaram prostor za Vaše glasanje, izjašnjavanje i odabir onog kandidata za kojeg mislite da je zaslužio najbolje mjesto na listi redosljeda i priznanje najboljeg (najboljih). Kao i prošle godine, dodijelit ćemo Priznanja za prva tri osvojena mjesta, i objaviti konačni redosljed prema vašim javno datim glasovima.

Zato, pogledajte još jednom sve slike koje su objavljene u Albumu na ovom Facebook profilu i Blogu naše Kapelne i u komentarima ispod ovog teksta (posta ili albuma) upišite:

Glasam za avliju obitelji ............. ( i upišite ime i prezime kandidata).

Svoj glas možete davati više puta (obzirom da nas je malo, tj. 211) do zadnjeg dana tj. do 31.08.2014. kada ćemo zatvoriti "glasačko mjesto" , prebrojati glasove i napraviti rang ljestvicu. Jednostavno, kandidat koji dobije najviše glasova osvaja prvo, sljedeći po glasovima drugo, sljedeći treće i tako do kraja. Ostavljam si pravo da samo u slučaju izjednačenog broja glasova "subjektivno, ali i objektivno" odredim redosljed i konačnu listu.

Idemo na posao! Najprije temeljito pregledajte sve slike, razmislite i glasajte na opisani način!

Vaš "zgmomo" 
teh. obrada_zgmomo




Nema komentara:

Objavi komentar