17/03/2014

LICITAR_STUDIO ZA DIZAJN I IZRADU PREDMETA ZA UKRAS I USPOMENU


LICITAR_STUDIO ZA DIZAJN I IZRADU PREDMETA ZA UKRAS I USPOMENU

Hvala gđi Nini Jecić i Licitaru što su nam izradili, poklonili i dali autorsko pravo na korištenje licitarskog srca KAPELNA U NAŠEM SRCU u komunikaciji na FB profilu i blogu! 

Poštovane prijateljice i prijatelji, ovim ste i Vi postali prijateljice i prijatelji 

Facebook profila Kapelna U Našem Srcu 

i bloga 

Kapelna u mom (našem) srcu! 

Da predstavimo i našeg LICITARA: 

Licitar, studio za dizajn i izradu predmeta za ukras i uspomenu, obrt je kojega je 2001. osnovala Nina Jecić. Pritom joj je osnovna ideja bila pridonijeti očuvanju i dostojnoj prezentaciji rukotvorina hrvatske tradicijske kulture, napose licitara. U nastojanju da naše rukotvorine postanu istinski darak prilagođen suvremenom dobu, pod okriljem robne marke Croat's warm heart, oblikovan je vrhunski hrvatski suvenir. 

Otvaranjem istoimene online poklon galerije 2004., kao prve internetske trgovine tog tipa na hrvatskome webu, licitari dospijevaju diljem svijeta, čime se širi spoznaja o njima kao simbolu hrvatskog identiteta. Od 2006. licitare i druge suvenire izrađujemo u radionici u Gvozdanskoj ulici u Zagrebu, koja je od 2009. uređena i za prihvat grupa posjetitelja, te kao izložbeni prostor naših proizvoda. Tvrtka licitar je glavni suorganizator i financijer projekta Prstohvat radosti i vedrine. Priznanje za naša nastojanja je i više nagrada.Trenutno zapošljavamo tri djelatnice. 

Licitar, studio za dizan i izradu predmeta 

vl. Nina Jecić 

Gvozdanska 13 d 
10 000 Zagreb 
Hrvatska 
tel./fax.: 01 301 4370 
mob.: 098 181 06 08 
mail 

Radno vrijeme: radnim danom 7-15, ostalo prema dogovoru 
Grupe primamo uz prethodnu najavu 









Nema komentara:

Objavi komentar